Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 12 januari 2019

Bestuur zoekt bestuurslid Talentontwikkeling & Opleidingen

Heb jij affiniteit met opleidingen en talent scouten? Neem dan contact met ons op! Het bestuur is namelijk nog op zoek naar een Algemeen Bestuurslid voor de portefeuille Talentontwikkeling & Opleiding.

Dit bestuurslid stort zich de komende periode o.a. op het organiseren van masterclasses en andere bijeenkomsten om leden van D66 Almere te informeren en op te leiden. Ook zoekt hij / zij naar talent dat eventueel klaargestoomd kan worden voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Bij de volgende ledenvergadering (mei/juni) is de vacature vacant, maar als je in de tussentijd al mee wilt draaien met het bestuur ben je van harte welkom. Wil je meer weten over de functie en mogelijkheden? Neem dan contact op met Rob van der Tweel (voorzitter) via r.vandertweel@d66almere.nl

Dit is een onbezoldigde functie en alleen beschikbaar voor leden van D66 Almere.