Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 8 februari 2019

Roland Niels Conciërge van het Jaar!

Conciërge Roland Niels werd vrijdagmiddag volledig verrast toen hij in het bijzijn van zijn familie, de leerlingen, ouders en collega’s van de Bombardon werd uitgeroepen tot Conciërge van het Jaar.

“De Bombardon reageerde massaal op onze oproep om conciërges te nomineren,” vertelt D66-fractievoorzitter Martine van Bemmel. “Ouders, docenten en leerlingen stuurden talloze verhalen over waarom hun Roland dé conciërge van het jaar is. Hij houdt de hele school draaiende en zet de kinderen op de eerste plaats. Deze titel is van harte verdiend!” Roland dacht dat hij naar school moest komen voor de verjaardag van een collega, maar werd onverwacht zelf in het zonnetje gezet. Hij werd toegezongen door het schoolkoor, toegesproken door de schooldirecteur en toegejuicht door alle aanwezigen. Het was een groot feest. D66 Almere organiseerde de conciërge-verkiezingen dit jaar voor de zesde keer.

Conciërges heel belangrijk

Voorafgaand aan de officiële prijsuitreiking ging D66 langs bij de andere genomineerde conciërges. Vincent Lens en Patrick Borst ontvingen uit handen van D66-raadslid Michaël Busby een oorkonde en een mooie bos bloemen. Busby: “Iedere conciërge verdient het om in het zonnetje gezet te worden. In de grote hoeveelheid mailtjes die wij ontvangen is heel duidelijk te lezen hoe belangrijk deze mensen zijn op een school. Wij blijven ons daarom inzetten voor een conciërge op iedere school.”