Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 14 februari 2020

D66 hartverwarmend ontvangen door brandweer Almere

Valentijnsdag is voor D66 aanleiding om een organisatie waar vrijwilligers werken een warm hart toe te dragen. Vrijdag 14 februari was deze eer te beurt gevallen aan de brandweer in Almere. De Almeerse brandweer heeft een team met professionele brandweerlieden maar is ook afhankelijk van vrijwilligers.

“ We hebben hebben heel veel waardering voor deze vrijwilligers en beroepsbrandweerlieden die zich inzetten in de meest gevaarlijke situaties. Indrukwekkend om de verhalen te horen waar zij mee te maken krijgen” aldus Martine van Bemmel fractievoorzitter van D66. Met wethouder Maaike Veeningen, fractieleden en de afdelingsvoorzitter Rob van der Tweel waren ze te gast op de kazerne aan de Markerkant. Een grote taart had D66 meegebracht tot grote verrassing van de brandweerlieden die zich dit goed liet smaken. “ Er is altijd behoefte aan meer vrijwilligers “ vervolgt Van Bemmel, check dus vooral de website van de brandweer als je dit wat lijkt!