Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 3 juli 2021

Martine van Bemmel opnieuw lijsttrekker D66 Almere

De leden van D66 Almere hebben Martine van Bemmel unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar. 

Van Bemmel: ‘Ik ben de leden dankbaar voor hun steun en vereerd dat ik deze eervolle taak nogmaals mag vervullen. Almere staat voor grote uitdagingen de komende jaren: om de klimaatdoelstellingen te halen moeten er flinke stappen worden gezet, er moeten veel woningen worden gebouwd en de zorg moet beter worden georganiseerd. Met veel plezier zet ik mij hiervoor in als aanvoerder van het D66-team!’

Afdelingsvoorzitter Rob van der Tweel: ‘Met Martine hebben we een bevlogen en ervaren lijsttrekker die hard werkt en enorm hart heeft voor de stad en de partij. De unanieme uitslag laat zien dat de leden blij zijn met haar en graag met haar door willen. Vol vertrouwen kijken wij uit naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart.’

Van Bemmel is sinds 2014 raadslid voor D66 in de gemeente Almere. Ook tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 was zij lijsttrekker. Na de verkiezingen werd zij door de fractie gekozen als fractievoorzitter en onderhandelde zij namens D66 tijdens de coalitieonderhandelingen. Naast het raadslidmaatschap voor Almere, werkte zij jarenlang als hoofd publieksvoorlichting bij de Tweede Kamerfractie van D66. Sinds kort is ze werkzaam bij de Belastingdienst.

Kandidaat-raadsleden: meld je aan!

De aanmeldingsprocedure voor de overige kandidaten van D66 voor de gemeenteraadsverkiezingen in Almere, opent in september. Kandidaat-raadsleden kunnen zich die hele maand september aanmelden voor de lijst van D66. Ben je geïnteresseerd in het werk van een raadslid? Neem dan vooral contact op met de fractie en kom eens kijken bij de fractievergadering. Je bent van harte welkom!