Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

BBQ Borrel D66 Almere

Zondag 17 september in Almere

Aan het begin van het politieke jaar staat er weer de bekende Barbecue-borrel op de kalender. De BBQ-borrel: een borrel met barbecue hapjes. Deze keer in de tuin van de ouders van onze lijsttrekker Martine ...

Aan het begin van het politieke jaar staat er weer de bekende Barbecue-borrel op de kalender. De BBQ-borrel: een borrel met barbecue hapjes. Deze keer in de tuin van de ouders van onze lijsttrekker Martine van Bemmel: Lotusbloemweg 95.

Het evenement vindt plaats op zondag 17 september van 16:00 uur tot 19:00 uur. De BBQ-borrel staat dit jaar in het teken van de aankomende gemeenteraadsverkiezingen, maar is vooral de gelegenheid om gezellig met elkaar te kletsen. Tweede Kamerlid Jan Paternotte zal ook aanwezig zijn! Jan is Tweede Kamerlid sinds maart en is het ‘contact-Kamerlid’ van Flevoland.

Ken je iemand die geen lid is, maar wel zeer geïnteresseerd is in D66? Nodig vooral uit om met je mee te komen! Dit is een prachtige manier om kennis te maken met de andere leden van D66 Almere, fractie-, bestuur- en commissieleden.

Meld je aan via info@d66almere.nl zodat we enigszins een beeld hebben van het aantal aanwezigen.

17 september

16:00

Lotusbloemweg 95, Almere