Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Conciërge van het Jaar-uitreiking

Vrijdag, 8 februari 2019

Wie is de Almeerse Conciërge van 2018? Het is weer mogelijk om schoolconciërges te nomineren voor de titel ‘Conciërge van het Jaar’! D66 Almere organiseert jaarlijks deze verkiezing om extra aandacht te geven aan deze belangrijke ...

Wie is de Almeerse Conciërge van 2018? Het is weer mogelijk om schoolconciërges te nomineren voor de titel ‘Conciërge van het Jaar’! D66 Almere organiseert jaarlijks deze verkiezing om extra aandacht te geven aan deze belangrijke medewerkers op scholen.

Wilt u uw conciërge in het zonnetje zetten? Nomineer hem of haar dan door te mailen naar de fractie van D66 Almere. Dit kan t/m donderdag 24 januari 2019. In de week daarop zal de jury uit alle aanmeldingen een top drie maken, zodat op vrijdag 8 februari 2019 de beker aan de Almeerse Conciërge 2018 kan worden uitgereikt.

Ouders, collega’s, kinderen: iedereen mag zijn of haar conciërge nomineren. Stuur een mailtje naar mevanbemmel@almere.nl met daarin in ieder geval de naam van de conciërge en de school. De motivatie kan bestaan uit een anekdote of een verhaaltje. Het gaat niet om het aantal steunbetuigingen maar om de inhoud.

8 februari

11u