Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Maak kennis met D66 Almere

Zaterdag, 30 oktober 2021 in Almere

Benieuwd naar wat de D66-raadsleden bezighoudt? Altijd al onze wethouder aan de tand willen voelen? Alvast een kijkje nemen bij de komende verkiezingscampagne voor de gemeenteraad? Dit is je kans: je bent van harte welkom op ...

Benieuwd naar wat de D66-raadsleden bezighoudt? Altijd al onze wethouder aan de tand willen voelen? Alvast een kijkje nemen bij de komende verkiezingscampagne voor de gemeenteraad? Dit is je kans: je bent van harte welkom op de Open Dag van D66 Almere.

Zaterdagmiddag 30 oktober krijg jij een kijkje achter de schermen van D66 Almere. Ga in gesprek met raadsleden, bestuurders en de wethouder. Kom erachter wat jij kan bijdragen aan onze stad. Leer nieuwe andere kennen. Laat weten wat jij als D66-er belangrijk vindt voor Almere.

Wat staat er op het programma? We wisselen presentaties af met vraaggesprekken, een filmpje, mini-collegetour en speeddaten. Kom ook en laat je inspireren. Wij zorgen voor een interessante en gezellige middag met uiteraard een borrel na afloop. Om 14.00 uur trappen we af, het eindsignaal klinkt rond 16.30 uur.

Natuurlijk volgen wij de landelijke regels i.v.m. corona. Het is daarom noodzakelijk om je van te voren aan te melden en bij toegang wordt er gevraagd om de QR-code. 

30 oktober

14.00 uur