Steun ons en help Nederland vooruit

Ineke van Haarlem

Fractieassistent

Almere

Ik ben Ineke van Haarlem en ik woon al 28 jaar in Almere. Na een lange carrière als verpleegkundig manager en kwaliteitsadviseur in de gehandicaptenzorg ben ik nu in de gelegenheid om mij daadwerkelijk in te zetten voor de stad en de partij. Vier jaar geleden heb ik besloten mijn passie te volgen en werk nu als beeldend kunstenaar. Ik voel me naast de zorg, ook nauw betrokken bij de culturele ontwikkeling van onze stad.

De gemeentelijke verantwoordelijkheden wijzigen en vragen om raadsleden die verbindend en flexibel zijn. Mijn ervaring in de zorg gecombineerd met het werk als manager in grote landelijke zorgorganisaties, zijn relevant bij het beoordelen van gemeentelijk beleid de komende 4 jaar.

D66 is voor mij de partij die open staat voor veranderingen en uitgaat van de eigen kracht van mensen. Mijn deskundige en creatieve manier om oplossingen te bedenken voor vraagstukken in de zorg en voor culturele zaken, zal een aanwinst zijn voor de D66 fractie en de inwoners van Almere. Via het raadslidmaatschap van D66 Almere, wil ik mijn steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van deze mooie, levendige en creatieve stad en zijn inwoners. Tot slot wil ik mij inzetten voor het realiseren van museum voor moderne kunst in Almere. Bij een stem op mij (plek 14) kan ik u hiervoor mijn tomeloze inzet garanderen.

 

Meer van Ineke van Haarlem