Steun ons en help Nederland vooruit

Trevor Holtkamp

Fractiesecretaris

Mijn naam is Trevor Holtkamp. Ik ben 24 jaar, een geboren en getogen Almeerder, en daar ben ik trots op. Ik ben al jaren actief binnen het culturele circuit van onze mooie stad, en dat doe ik met veel plezier en gedrevenheid. Nadat ik betrokken ben geweest bij een klankgroep rondom cultuur binnen Almere, is er bij mij iets geprikkeld. Ik kan meer doen voor deze stad!

De stad Almere moet groeien, en blijven groeien. Niet alleen qua omvang en inwoners, maar ook qua cultuur, nijverheid en individuele ontwikkeling. En dat begint bij de jongeren. Als geboren en getogen Almeerder weet ik als geen ander hoe het is om hier te leven, naar school te gaan en op te groeien. Ik wil met de jongeren in gesprek gaan, en samen aan onze stad bouwen. De stad vormen naar hoe de inwoners het graag zien.

Onze stad is een prachtige mengelmoes van verschillende culturen, waar de stad gehoor aan moet geven. De stad moet de kans krijgen om zich te ontwikkelen en te vernieuwen. Samen. Weg met het wij-zij gevoel. Weg met de versprokkeling. Omarm de diversiteit, en omarm elkaar. Mensen maken de stad. En de stad, is mijn thuis.

Meer van Trevor Holtkamp